Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία ΜΑΡΜΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ ιδρύθηκε το 1976 από το Μαμαλάκη Μανούσο και δραστηριοποιείται στο χώρο των μαρμάρων, γρανιτών, πετρών και διακοσμητικών πετρωμάτων.
Η εταιρεία ξεκίνησε ως μονάδα επεξεργασίας-μεταποίησης φυσικών πετρωμάτων προσανατολισμένη στην τοπική αγορά της Κρήτης.

Το πεδίο δράσης της εταιρείας περιελάμβανε έργα τα οποία πέραν της επεξεργασίας των μαρμάρων απαιτούσαν και την τοποθέτηση τους, μέσω εξειδικευμένων συνεργείων τοποθέτησης. Η εταιρεία στην διάρκεια της λειτουργίας της, έχει αναλάβει και διεκπεραιώσει με μεγάλη επιτυχία δημόσια και ιδιωτικά έργα σε όλη την Κρήτη. Από το 2000 ακολουθώντας τις απαιτήσεις της εποχής πρόσθεσε στη γκάμα των υλικών της, τεχνομάρμαρα και τεχνογρανίτες,υλικά που η σύγχρονη τάση ορίζει για την κατασκευή και επένδυση εσωτερικών χώρων (π.χ. κουζίνες, μπάνια, σκάλες, δάπεδα κ.α.)


Με την πάροδο του χρόνου η ΜΑΡΜΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ εδραιώθηκε στο χώρο, παρουσιάζοντας παράλληλα σημαντική ανάπτυξη. Το 2007, η διεύθυνση της εταιρείας πέρασε στον Στέλιο Μαμαλάκη, γιο του Μανούσου, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε μεταφορά των εγκαταστάσεων σε ένα νέο ιδιόκτητο χώρο 8.000 τ.μ., με στεγασμένο χώρο 450 τ.μ., εξοπλισμένο με μηχανήματα νέας τεχνολογίας για την καλύτερη επεξεργασία αλλά και την γρήγορη παράδοση.
Eπόμενη κίνηση ήταν το 2009, οπότε δημιουργήθηκε μια έκθεση παρουσίασης των υλικών εντός της πόλης του Ρεθύμνου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, στα Περιβόλια Ρεθύμνου.

Τον Ιούνιο του 2015, αψηφώντας τις οικονομικές δυσκολίες που μαστίζουν τη χώρα, δημιουργήθηκε ένας νέος εκθεσιακός χώρος 200 τ.μ. στην Κουρμούλη 86, στο Μασταμπά Ρεθύμνου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην κατασκευή επιφανειών που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα (πάγκοι κουζίνας και μπουφέδες ξενοδοχείων), ενώ παράλληλα εμπλουτίστηκε περεταίρω η γκάμα του συνόλου των υλικών, με φυσικά και τεχνητά υλικά από όλα τον κόσμο, εδραιώνοντας νέες συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες.

Στόχοι μας

  • Αναζήτηση νέων υλικών, φυσικών και τεχνητών, από κάθε γωνιά του πλανήτη προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες, τις απαιτήσεις αλλά και την φαντασία των πελατών μας.
  • Εμπλουτισμός της υπάρχουσας αποθήκης με ποιοτικά υλικά σε μεγάλο απόθεμα, ούτως ώστε να εξασφαλίσουμε οικονομικότερες και άμεσες λύσεις.


ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

Πελάτες που εμπιστεύτηκαν την τεχνογνωσία και τα άρτια υλικά μας.


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Συνεργασίες μας που κάνουν την διαφορά στο αποτέλεσμά μας